Mainos

Politiikan korjaussarja: Näin toimii politiikan rahastus!

Politiikan korjaussarjassa tällä kertaa: näin toimii yleiseurooppalainen solidaarisuus!

Poliitikot hankkiutuvat Brysseliin kovapalkkaisiin töihin , jotta voivat ammentaa sieltä rahaa tehdäkseen kotimaan politiikkaa Suomessa. Nyt tätä veroeurojen mustaa aukkoa tutkii Korjaussarjan tietojen mukaan Valtiontalouden tarkastusvirasto.

Brysselin sponsoroimana paluuta kotimaan hallituskahinoihin tekee ainakin Keminmaan ikiliikkuja Paavo Väyrynen. Vielä kun hallitukseen saadaan Matti ”miljarditolkulla velkaa” Vanhanen, niin alkavat isänmaan asiat luistaa, päättelevät Korjaussarjan erityisasiantuntijat.

Poliisiasioiden terävin kärki, ex-ministeri Kari Rajamäki puolestaan on kääntänyt tykistönsä Kelan johtoa vastaan. Rajamäen mukaan keskustan Liisa Hyssälän johtama valiojoukko esiintyy aivan liian yksityissektorimyönteisesti sote-asioissa.

Korjaussarjan arvion mukaan tämä hallituksen suurhanke etenee muutenkin kuin mummo umpihangessa. Pääasia on, että saadaan jättimäiset sote-alueet ja niiden johtoon poliittisesti pätevät viranhaltijat.

Tämä huomioon ottaen pöytäkirjaan merkattiin myös, että pääministeri Rolexanteri I:n ja kepupäällikkö Juha Sipilän mainostama uusi, avoin politiikka kehittyy fantastisesti. Taas löytyi nimittäin korkeaan virkaan, Etelä-Suomen aluehallintoviraston johtoon, pätevin kokoomuslainen. Sitoutumattomien ammatti-ihmisten merkittäväksi ongelmaksi muodostui sitoutumattomuus.

Tämä ynnä paljon muuta Politiikan korjaussarjassa. Kyseessä on lähes viikoittain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita. Vastuu on katsojalla.

Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö. Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.