Mainos

Politiikan korjaussarja: Miksi Niinistö ja Tujunen hermostuivat?

Politiikan korjaussarjalaisia Timo Haapalaa ja Juha Ristamäkeä puhuttaa tällä viikolla muun muassa kokoomuslaisten hermojen menettäminen Presidentin tekijät -dokumentin suhteen.

Korjaussarjalaisten mielestä totuus Sauli Niinistön ja Taru Tujusen äksyilyyn ei ole tullut julki, mutta ei hätää: se kerrotaan tässä videossa.

Korjaussarjalaiset jauhavat myös demarien kiperää puheenjohtajatilannetta. Lähes yhtä mieltä ollaan siitä, että Jutta Urpilaisen pelit ovat kohta pelatut. Erimielisiä ollaan siitä kuka korvaa Urpilaisen: Antti Rinne vai joku mahdollisista mustista hevosista, joiden nimet esitellään Haapalan ja Ristamäen tarinatuokiossa.

Lisäksi korjaussarjassa tällä viikolla muun muassa Paavo Arhinmäen kännäilystä ja siitä, miten lestadiolaisten äänet kevään eurovaaleissa tulevat jakautumaan.

Politiikan korjaussarja on viikottain – tai ainakin lähes viikottain – ilmestyvä politiikan satiirinen ”ohjelma”, jossa Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita.

Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö. Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.