Mainos

Politiikan korjaussarja: Laura Räty ja salaiset kansiot

Politiikan korjaussarjassa tänään:

Kokoomus voittaa aina! Pienen läheiskierrätyksen jälkeen sekä ministeri Laura Räty että hyvä ystävänsä, kansanedustaja Lasse Männistö nostavat huimasti palkkaansa. Porvarien yhtäköyttäyhdistyksen rattaisiin voi tosin kapuloita heittää vielä eduskunnan sheriffi Eero Heinäluoma.

Timo Soinin kehitys puolestaan on Liisa Jaakonsaaren mukaan edennyt anaalivaiheeseen, ja korjausarjalaisten mielestä siitä on vaikea eri mieltä olla. Korjaussarjalaiset kummastelevat, kuinka perseet olalla persujen kampanjaa oikein eteenpäin viedään?

Nato-kuvioissa RKP:n lahja Suomen puolustukselle, Carl Haglund, piilottelee salaisia kansioita. Naton kuormurit pörräävät Turun kaduilla ja Haglund höpöttelee, että Nato-joukot tulevat Suomeen syömään näkkileipää ja litkimään jarrua.

Korjaussarjan täysin tarkistamattomien tietojen mukaan kyseessä on paljon kovempi peli: Suomen herrat ovat vieneet meidät nyt sellaiseen kuvioon, että sen päässä ei voi olla kuin Nato-jäsenyys.

Vasemmistoliiton länsirannikon ohjuksen, Annika Lapintien, mukaan kyseessä on salaliitto, mutta väärässähän hän korjaussarjalaisten mukaan on – taas kerran. Ei se mikään salaliitto ole, se on fantastinen avioliitto!

Tämä ynnä paljon muuta Politiikan korjaussarjassa, joka  on lähes viikoittain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma". Siinä Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita. Vastuu on katsojalla.

Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö. Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja