Mainos

Politiikan korjaussarja: Kaatuuko Homo Hallicus?

Politiikan korjaussarjassa tällä kertaa: homoliittokampanjan huipentuessa Korjaussarja jakaa lausuntopalkinnon perussuomalaisten ja katolisten asiaa ajavalle Timo Soinille. Soinin ”no kun ei voi” –tyylisen syvällisen pohdinnan ryydittämänä on persujenkin hyvä ponnistaa seuraavaan hallitukseen. Siellä jo Juha ”Rauhan sana” Sipilä odottelee sielunveljeään, jota ei uskalla yksin laskea oppositioon.

Tiukat äänestykset jatkuvat lapsilisiä koskevassa epäluottamusäänestyksessä perjantaina. Korjaussarjan tietojen mukaan eduskunnan kulisseissa kohutaan, että ainakin pari KD:n edustajaa olisi lipeämässä hallituksen linjasta. Ettei vaan kävisi niin, että epäluottamuslauseen esittänyt keskusta onnistuisi epähuomiossa kaatamaan hallituksen?

Helppoa ei ole pääministeri Rolexanteri I:lläkään. Kokoomuksen kannatus laskee kuin lehmänhäntä, siitä huolimatta mies esiintyy televisiossa kuin kopea aatelismies. Paremmin menee ex-päämies Jyrki Kataisella, joka EU:ssa kokoaa sellaista vipurahastoa, että siitä maalaisjärjen mukaan tulee kaikkien lehmänkauppojen isoäiti.

Korjaussarja iloitsee vihreiden nousua todellisten, vanhojen puolueiden sarjaan. Tämän todisti puhdas poliittinen virkanimitys, Anni Sinnemäen kruunaaminen Helsingin apulaiskaupunginjohtajaksi.

Tämä ja paljon muuta Politiikan korjaussarjassa. Kyseessä on lähes viikoittain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita. Vastuu on katsojalla. Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö. Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.