Mainos

Politiikan korjaussarja: Jutta itkettää naisia

Politiikan korjaussarjassa tänään: Jutta Urpilaisen valitsematta jäämisen oudot seuraukset, vaalitelakkahanke Turussa, Paavo Lipposen ”elämänviisaudet” ja paljon muuta.

Korjaussarjalaisia Timo Haapalaa ja Juha Ristamäkeä ihmetyttää erityisesti perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalon purkaus demarivaalin selvittyä.

Slunga-Poutsalon mukaan Jutta Urpilaisen syrjäyttäminen oli ”törkeä loukkaus SDP:n sisäistä demokratiaa kohtaan”. Korjaussarjalaisten mielestä tuo on aika väkevästi sanottu, persuissahan sisäinen demokratia tarkoittaa sitä, että Timo Soini päättää asiat.

Myös SDP:n puoluekokouksessa paikalla olleita sapetti. Esimerkiksi peruspalveluministeri Susanna Huovinen ei pystynyt pidättelemään kyyneleitään kuultuaan Antti Rinteen valinnasta uudeksi puheenjohtajaksi.

Valtion yht’äkkinen innostuminen Turun telakan tukemiseen puhuttaa niinikään. Pari vuotta sitten muun muassa ministeri Jan Vapaavuori ei kirveelläkään halunnut tukea kannattamatonta telakkabisnestä – nyt tuosta kannattamattomasta bisneksestä on tullut hyvinkin tukemisen arvoista.

Kokoomuksen puheenjohtajapelillä ei tietenkään ole mitään tekemistä asian kanssa… Ei vaaleilla ollut silloinkaan mitään merkitystä, kun Paavo Lipponen hommasi juuri vaalien alla elintarvikeviraston Suomeen. Vai mihin se nyt sitten menikään…

Politiikan korjaussarja on lähes viikottain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Haapala ja Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita.

Timo Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Juha Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö.

Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.