Mainos

Politiikan korjaussarja: Demarit auttavat Turhapuroja

Politiikan korjaussarjassa tällä kertaa: demarit antoivat anteeksi vaalikiertueellaan esiintyneen taiteilijan verovelat. Nyt kysellään, että kuka esiintyy näissä vaaleissa SDP:n kiertueella, kuka saa velkansa anteeksi?

Velkojen anteeksianto on ajankohtainen aihe muutenkin. Kun Syriza-puolue kohta voittaa vaalit Kreikassa, alkaa ihmettely, kuinka paljon maan velkoja voidaan antaa anteeksi. Vetelin lahja Suomen politiikalle –  tuleva pääministeri Juha Sipilä – on ollut yllättävän hiljaa asiasta. Korjaussarjalaisten mielestä se ei kyllä ole mikään ihme, kun ottaa huomioon, että miljardin Kreikalle ilman vakuuksia antoi puoluesisar Mari Kiviniemi.

Kiviniemi siirtyi sittemmin huippupalkattuun virkaan Pariisiin. Samoille ”huudeille” sinkosi itsensä myös kykypuolueen Jyrki Katainen. Katainen tulee jäämään historiaan pääministerinä, joka jo etukäteen suunnitteli jättävänsä hommansa kesken ja petaavansa itselleen luksusviran ulkomailta.

Kotimaan sohjoisilla kentillä äänestäjiä joutuu vielä etsimään muun muassa SDP:n nokkamies Antti Rinne. Sen verran puheenjohtajan menestys vaaleissa puoluetta jännittää, että suosittu Lauri Ihalainenkin piti siirtää Uudeltamaalta Pihtiputaalle, ettei hän veisi Mäntsälän miehen ääniä.

Paljon muutakin mahtuu Politiikan korjaussarjaan. Kyseessä on lähes viikoittain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita. Vastuu on katsojalla.

Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö. Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.