Mainos

Poliittinen skandaali Israelissa

Israelin hallitusta ravistelee poliittinen skandaali. Poliisi aikoo nostaa syytteen neljää henkilöä vastaan, joukossa pääministeri Benjamin Netanjahu - syynä oikeuskanslerin nimitys.

Israelin television ykköskanavan mukaan poliisi suosittelee pääministeri Benjamin Netanyahun asettamista syytteeseen lahjonnasta ja luottamuksen rikkomisesta. Kyseisiin rikoksiin pääministeri syyllistyi oikeuskanslerin nimittämisessä.
-Minun tietojeni mukaan se ei ole oikein, ja joka tapauksessa syytteiden nostamisesta päättää syyttäjä eikä poliisi, sanoi pääministerin edustaja.

Television mukaan poliisi suositteli syytteiden nostamista selonteossaan, joka annettiin eilen. Poliisi on tutkinut Netanyahun menettelyä oikeuskanslerin nimittämisessä tammikuussa. Tuolloin ykköskanava kertoi, että Netanyahun syytteessä ollut liittolainen olisi painostanut ehdokas Roni Bar-Onia virkaan toiveenaan saada neuvoteltua itselleen vapautuksen. Bar-On erosi itse virastaan vain muutama tunti nimittämisensä jälkeen, kun häntä arvosteltiin epäkelvoksi virkaan.
(MTV3/STT-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.