Mainos

Poliisitalon vankila evakuoitiin palon takia

Helsingin palokunta joutui myöhään eilisiltana evakuoimaan lähes parikymmentä ihmistä Pasilan poliisitalon vankilaosastolta yhden vangin sytytettyä sellinsä patjan tuleen. Patjansa polttanut mies hengitti sen verran savua, että hänet vietiin tarkkailtavaksi sairaalaan. Selliosaston muut vangit siirrettiin toisiin kerroksiin, koska palosta tuli käytäville melkoinen savu.

-Sellien ovet olivat onneksi sen verran tiiviit, että muihin selleihin ei mennyt paljoa savua, kertoo palomestari Sandy Nyman Helsingin palolaitokselta. Nymanin mukaan olisi järkevää, että selleissä olevat patjat ja lakanat olisi käsitelty palonsuoja-aineella.

-Rakennus on lisäksi sellainen, että sitä on hyvin vaikea tuulettaa. Pienillä järjestelyillä asia pystyttäisiin kyllä korjaamaan. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tällaista sattui, ja savunpoiston kanssa on aina sama ongelma, Nyman kertoo. Palokunta sai hälytyksen paikalle kello 22 aikoihin. Pasilan poliisitalon ns. poliisivankilassa säilytetään muun muassa tutkintavankeja ja pidätettyjä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.