Mainos

Poliisit raportoivat polkupyöräonnettomuuksista

Poliisit raportoivat perjantaina polkupyöräonnettomuuksista eri puolilla maata. Vakavin tapaus sattui Lieksassa aamulla.

Lieksan poliisi kertoo, että 12-vuotias polkupyöräilijä loukkaantui vakavasti jäätyään kuorma-auton alle Lieksassa Pokrontien ja Kantatie 73:n risteyksessä aamulla 07.30 aikaan. Pojan tarkoitus oli ylittää Kantatie Pokrontien risteyksen kohdalta. Pojan tulosuunnassa on väistämisvelvollisuus risteyksessä liikennemerkki, eikä paikalla ole suojatietä tai kevyenliikenteen väylää. Loukkaantunut kuljetettiin sairasautolla suoraan Pohjois-Karjalan keskussairaalaan.

Haminassa auto ja pyörä törmäsivät puolen päivän aikaan. 30-vuotias haminalaisnainen ajoi autolla Rautatienkatua ja hänen tarkoituksenaan oli kääntyä vasemmalle liikkeen pihalle. 70-vuotias nainen pyöräili kevyen liikenteen väylää samaan suuntaan. Auto törmäsi polkupyörän takarenkaaseen. Pyöräilijä kaatui ja loukkaantui lievästi

Varkaudessa kaksi polkupyöräilijää törmäsivät kello 13.45 aikaan Relanderinkadun kevyenliikenteenväylän ja Rajakadulta Relanderinkadulle tulevan kevyenliikenteenväylän risteyksessä. Miespyöräilijä ajoi pohjoisen suuntaan ja törmäsi Rajakadun suunnasta tulleen 12-vuotiaan tytön pyörään. Henkilövahinkoja ei tullut. Poliisi pyytää miespyöräilijää pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin asian selvittämiseksi.

Kotkassa sattui mopon ja auton kolari Meri Merituulentien ja Haukkavuorenkadun risteyksessä. Vuonna 92 syntynyt kotkalaispoika törmäsi mopollaan kääntyvän henkilöauton kylkeen pyörätien suojatiellä. Poika loukkantui kolarissa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.