Mainos

Poliisit hakkasivat kiinniotettuja rajusti USA:ssa

Yhdysvalloissa Philadelphiassa kauhistellaan julkitullutta videokuvaa, jossa poliisit hakkaavat ja potkivat rajusti kolmea kiinniotettua. Epäillyt oli pysäytetty hetkeä aiemmin liikennevaloihin.

Keskellä yötä kuvatun videomateriaalin kuvasi paikallinen WTXF-TV helikopterista toissapäivänä. Kuvassa näkyy, kuinka kolme miestä revitään ulos autosta ja noin tusina poliisia alkaa potkia ja hakata heitä.Jotkut poliiseista pitävät kiinniotettuja kahta miestä maassa väkisin sillä aikaa, kun heitä potkitaan useaan kertaan. Yksi kiinniotetuista saa videolla myös nyrkistä ja toista lyödään pampulla.

Philadelphian poliisipäällikkö totesi videomateriaalin nähtyään, että "se ei todellakaan näytä hyvältä". Toisaalta polisiipäällikkö korosti, ettei halua tehdä asiasta liian nopeita tuomioita.

Videolla näkyvät poliisit ottivat parhaillaan vastaan tehtävää lähellä tapahtuneesta ammuskelusta.

Poliisipäällikön mukaan kiinniotetut ole nähty olevan osallistina ammuskeluun.

Philadelphian poliisit ovat olleet hermostuneita siitä saakka, kun yhtä kaupungin poliisia ammuttiin viime viikolla kuolettavasti ryöstön yhteydessä. Yksi varkaista sai surmansa poliisin luodista, toinen pidätettiin ja kolmas on edelleen vapaalla jalalla.

(MTV3-AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.