Mainos

Poliisit etsivät postiryöstäjää

Helsingin poliisi käynnisti tänä iltana laajan etsinnän Tapanilassa postin ryöstäneen naamiomiehen kiinni saamiseksi. Paikalle hälytettiin tälläkin kertaa useita poliisipartioita. Postin ulkopuolella räjähti rahojen seassa väripanos, joka on saattanut värjätä myös ryöstäjän vaatteita punaiseksi. Aseistautunutta postiryöstäjää ei myöhäiseen iltaan mennessä oltu saatu kiinni.

Veljestentie 16:ssa sijaitsevaan Tapanilan postiin tuli minuuttia ennen kello 18 noin 30-vuotias mies, joka oli naamioinut kasvonsa ns. hupinaamarilla, ja vaati postivirkailijalta pitkäpiipuisella käsiaseella uhaten rahaa. Saalis mukanaan mies pakeni ryöstöpaikalta Vuosaaresta Isovillantie 5:n parkkialueelta jo torstai-iltana anastetuksi ilmoitetulla Toyota Carina HVK-704 -henkilöautolla, joka löytyi myöhemmin Tapaninkylästä omakotitalon pihasta Laululinnuntieltä.

Etsitty on 175 senttiä pitkä ja hoikka. Hän oli pukeutunut Adidas-merkkiseen kangastakkiin, jonka etumus on vaalea ja hihoissa kolme valkoista pitkittäisraitaa ja olkapään kohdalla kaksi leveämpää poikittaisraitaa. Takin alla oli lila huppari. Yllään ryöstäjällä oli myös tummat farmarihousut ja kädessä K-kaupan valkoinen muovikassi, jossa on sinipunainen logo.

Ryöstöä tutkii Helsingin rikospoliisin ryöstöjaos, joka toivoo yleisöltä tietoja mainitun auton liikkeistä Tapanilan Liiketiellä ja pakosuunnasta Päivöläntieltä. Samoin halutaan tietoja punaisiksi värjääntyneistä seteleistä. Puhelin virka-aikana 1895464 ja sen jälkeen 1894740.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.