Mainos

Poliisisurmaaja yhä Helsingissä?

Poliisin piiritysoperaatio Länsisatamassa Ullanlinnan poliisimurhasta epäillyn löytämiseksi päättyi puolitoista tuntia sitten tuloksettomana. Tappajan ounastellaan kuitenkin piileskelevän yhö Helsingissä.

Poliisi uskoo, että he saivat vihjeen havainnosta liian myöhään, ja epäilty ehti poistua alueelta ennen kuin he ehtivät paikalle.
Poliisi uurasti Helsingin Länsisatamassa kääntäen ympäri lähes kaiken mahdollisen - varastoalueen tilat, Tallinnan laivojen matkustajat ja niihin menevän autoliikenteen.
Rekat ajoivat tavarakontteja myös sataman muutamaan rahtilaivaa. Pian kello kahdenkymmenen jälkeen illan pimentyessä totuus valkeni poliiseille. Ullanlinnan poliisimurhan ensimmäinen suuri piiritys ei tuottanut toivottua tulosta. Poliisi ei nähnyt etsitystä vilaustakaan.

-Näköhavaintoa ei tarvitse kyseenalaista, kyllä täällä on havaittu henkilö joka soveltuu tuntomerkkeihin, eikä kuulunut sataman henkilökuntaan, kertoo kenttäjohtaja Ari Taipale. -Mutta havainnot kuten sanoin on tehty aamulla, elikä heti kohta sen jälkeen henkilö on poistunut tältä alueelta. Poliisi tuli liian myöhään. Taipaleen mukaan viranomaiset ovat varustautuneet etsintään riittävän järeästi. Satamaa ympäri kääntäneet poliisit olivat pukeutuneet luotiliiveihin, kilpiin ja kypäriin. Mukana oli myos poliisikoiria.
Länsisataman alueella on useita valvontakameroita, joiden silmään on saattanut osua jotain.
-Niitäkin ruvetaan sitten selvittämään kun tämä akuutein vaihe on ohi, mutta ongelmana on se että kaikkea ei ole kuvattu, Taipale pohtii.
(MTV3)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.