Mainos

Poliisipäällikkö perheineen murhattiin Meksikon huumesodassa

Joukko asemiehiä ampui eilen poliisipäällikön perheineen ja poltti heidän talonsa Veracruzin rannikkokaupungissa Meksikossa. Talo tuhoutui palossa täysin sisältä ja sen julkisivu ammuttiin seulaksi.

Yön pimeydessä tehdyn hyökkäyksen motiivi on vielä epäselvä, mutta tekotapa viittaa väkivaltaisten La Familia -huumekartellin iskuun.

Surmansa saanut poliisipäällikkö Jesus Antonio Romero oli ylennetty kuukausi sitten johtotehtävään alueen huumerikollisuuden vastaisessa taistelussa. Naapurit olivat kertoneet kuulleensa räjähdyksiä. Poliisi uskoo, että tuli sai alkunsa hyökkääjien heittämistä kranaateista.

Poliisin mukaan pariskunnan neljästä lapsesta nuorin oli 6-vuotias. Aiemmin tässä kuussa tapettiin 18 liittovaltion poliisia useissa iskuissa Meksikon länsiosissa. Murhista epäillään La Familia -kartellia.

Poliisi ilmoitti eilen pidätettäneensä kuusi epäiltyä La Familian jäsentä. Pidätykset tehtiin vuorokausi sen jälkeen, kun sotilaat ratsasivat maaseudulla sijaitsevat kaksi huumelaboratoriota Michoacanissa. Samassa yhteydessä takavarikoitiin lähes puoli tonnia kristallimetamfetamiinia.

(MTV3-AP)

Videokuvaa tulipalosta ja epäiltyjen huumekartellin jäsenten pidätyksestä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.