Mainos

Poliisin terveiset mopoilijoille: Ei mitään filunkipeliä

Etelä-Kymenlaakson poliisi etsii kolmea nuorta mopoilijaa, jotka harrastivat viikonloppuna moporallia luvattomalla reitillä Haminassa.

Mopoilijat olivat ajaneet Pikkuympyräkadulla ja kurvanneet siitä kadulla sijaitsevalle piha-alueelle. Yksi mopoilijoista oli menettänyt ajokkinsa hallinnan seuraamuksella, että oli törmännyt autotallinoveen. Ovi oli rikkoutunut törmäyksessä ja vaurioittanut taittuessaan tallissa ollutta henkilöautoa.

Poliisin mukaan törmäyksen on täytynyt olla voimakas oven saamista vaurioista päätellen. Poliisi uskoo myös mopon vaurioituneen tapahtumassa.

Mopoilija oli myös lyönyt päänsä oveen törmäyksessä. Ovessa oli tästä jälki, joten mopoilijalla on oltava jonkinasteinen vamma päässä ja kypärässä selkeät vauriot, poliisi kertoo.

Poliisi pyytääkin vanhempia ottamaan yhteyttä, mikäli nämä havaitsevat lapsensa mopossa eturenkaassa tai kypärässä vaurioita. Samoin vanhempia pyydetään ottamaan yhteyttä, jos he mahdollisesti ovat kuulleet lapsensa valittavan pääkipua. Poliisi kehottaa oveen törmännyttä mopoilijaa käymään ensitilassa lääkärissä mahdollisten päävammojen tarkistamiseksi.

Poliisin mukaan Haminassa on tehty useita ilmoituksia häiritsevästä moporallista ympäri kaupunkia.

Poliisin mukaan lapsia tulisikin opastaa käyttäytymään liikenteessä muita ajatellen.

– Tärkeää on myös todeta, että mopojen on oltava vakiokuntoisia. Ei trimmauksia eikä mitään muutakaan filunkipelia ajonopeuden kasvattamiseksi, poliisi toteaa tiedotteessaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.