Mainos

Poliisin riipaiseva kuva: Tässä on kodittoman Niilon koko omaisuus

Sisä-Suomen poliisi kertoi perjantaina pysäyttävän tarinan kahdesta alkoholistista. Tarinan tueksi poliisi julkaisi kuvan toisen miehen asuinsijasta.

Poliisi kertoo tapauksesta Instagram-kuvapalvelussa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, katso se Instagramista.

– Mitä näet tässä kuvassa? Likaa, roskia, jotain epämiellyttävää? Niilolle tässä kuvassa on olohuone, makuuhuone ja keittiö, poliisi kirjoittaa.

– Lisäksi kuvassa on Niilon koko omaisuus, paitsi se, mitä hänellä on puettuna päälleen tai taskuissaan. Niilolla ei ole kotia. Hän nukkuu ulkona pressun alla räsymatto patjanaan, poliisi jatkaa.

– Viime yönä Tampereella oli lähes 17 astetta pakkasta. Veimme Niilon kaverin Karin selviämisasemalle, koska hän oli päihtynyt eikä pärjännyt omillaan. Kari oli tosi huolissaan Niilosta, joka nukkuu ulkona, ja pyysi, että hakisimme myös Niilon lämpimään. Kari ei osannut tarkalleen kertoa, missä Niilo on, mutta löysimme hänet lopulta niiltä suunnilta, minne Kari ohjasi meidät.

Poliisin tarina jatkuu riipaisevana.

– Kysyin Niilolta, että haluaisiko hän lähteä selviämisasemalle. "Kyllä......voisin......oikeastaan.....läh-teä...." oli Niilon katkonainen vastaus. Oli alkanut tulla jo kylmä. Selviämisasemalla Niilo pääsee sänkyyn nukkumaan, aamulla suihkuun ja vaatteetkin voidaan pestä. Sosiaalipäivystys toimii samoissa tiloissa, joten apua on saatavilla. Luulen kuitenkin, että Niilo lopulta palaa pressunsa alle, kuten niin monta kertaa aiemminkin. Sillä mihin sitä mies kotoaan lähtisi, poliisi kirjoittaa hashtageilla eli aihetunnisteilla #nimetmuutettu #poliisi ja #selviämisasema.

0:58

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.