Mainos

Poliisin päälle ajoa yrittäneelle vankeutta

Pietarsaarelainen mies sai tänään tuomion murhan yrityksestä. Hän yritti ajaa poliisin päälle kaksi vuotta sitten Vaasassa. Mustasaaren käräjäoikeus tuomitsi Tatu Henrik Timosen, 24, vankeuteen viideksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi.

Tuomioon sisältyy myös rangaistus törkeästä liikenteen vaarantamisesta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja haitanteosta virkamiehelle. Lisäksi auto oli varastettu, miehellä ei ollut ajokorttia, ja hän oli nauttinut huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä.

Vaaratilanne syntyi, kun poliisimies asettui tielle pysäyttämään autoa, jota toinen partio oli ajanut takaa. Takaa-ajettu mies oli useaan otteeseen ajanut huomattavaa ylinopeutta. Hän ei hidastanut vauhtiaan myöskään havaitessaan tiellä seisovan poliisin. Poliisi pelastui hyppäämällä tien laitaan.

Kaaharin matka päättyi hetkeä myöhemmin, kun hän törmäsi suureen kiveen tien vieressä. Hänen kyydissään ollut mies tuomittiin varkaudesta, luvattomasta käytöstä ja haitanteosta virkamiehelle 50 päiväksi vankeuteen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.