Mainos

Poliisilta lisätietoa uhkaavasta tilanteesta: Mies ajoi kohti väkijoukkoa – yksi jäi auton alle, väkijoukko väisti terassille

Poliisi kertoo lisätietoja varhain lauantaiaamuna sattuneesta tapahtumasarjasta, jossa humalainen mies ajoi tahallaan toisen miehen päälle autolla Juuassa Pohjois-Karjalassa. Poliisin esitutkinnassa on selvinnyt, että ennen törmäystä mies ajoi kohti väkijoukkoa, joka sai väistettyä kaaharia.

Poliisin mukaan tapahtumasarja sai alkunsa, kun ravintolan järjestyksenvalvojat poistivat ravintolasta 39-vuotiasta juukalaista miestä ja tämän seurassa ollutta naista. Mies vastusti poistamista voimakkaasti ja kaksi järjestyksenvalvojaa sai lieviä vammoja.

Ravintolasta poistamisen jälkeen mies oli käyttäytynyt pihalla uhkaavasti, ottanut pihassa olleen auton käyttöönsä ja ajanut sillä kohti ravintolan edustalla ollutta väkijoukkoa.

– Esitutkinnassa on tarkentunut, että tapahtuma-hetkellä ravintolan edustalla on ollut arviolta 25–30 henkilöä, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Väkijoukko väisti rappusille, yksi jäi alle

Väkijoukko sai yhtä henkilöä lukuun ottamatta väistettyä kaahaavaa autoa ravintolan rappusille.

– Auto oli törmännyt ravintolan edustalla seisoneeseen mieheen. Mies oli jäänyt hetkeksi auton konepellille ja lentänyt siitä auton käännyttyä maahan. Mies sai törmäyksessä ensihoitoa vaatineita vammoja, jotka tarkentuvat esitutkinnan edetessä.

Vangittu tapon yrityksestä

Tämän jälkeen 39-vuotias mies poistui auton kanssa paikalta, mutta hänet saatiin myöhemmin kiinni lauantaiaamuna Juuassa. Mies vangittiin tänään Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä ja vaaran aiheuttamisesta.

Poliisi pyytää tapahtumapaikalla mahdollisesti kuvanneita henkilöitä ottamaan yhteyttä suoraan asiaa tutkivaan rikostutkijaan (029 545 5280). Poliisin mukaan myös muut tapahtumasta havaintoja tehneet henkilöt voivat ottaa yhteyttä poliisiin edellä mainittuun numeroon tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.