Mainos

Poliisilta erikoinen tiedote: Hei sinä itsesi kuvista tunnistava nuorimies

Pirkanmaan poliisi on laatinut hyvin omalaatuisen poliisitiedotteen Ylöjärven Vuorentaustan Siwan ryöstäjän kiinnisaamiseksi.

Ryöstö tapahtui viime lauantaina yhdeksän aikaan illalla. Poliisi puhuttelee tiedotteeseen ryöstön tekijää, ja toivoo tämän pikaista ilmoittautumista poliisiasemalle. Poliisi pyytää ryöstäjää muun muassa ottamaan mukaansa puhtaat vaatteet ja rahaa.

Siltä varalta, ettei rikollinen ilmoittaudu, pyytää poliisi silminnäkijöiltä havaintoja. Vihjeet voi soittaa numeroon 0503137391 tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi. Poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstönä.

Rikoskomisario Jari Kinnunen, olet laatinut hyvin erikoisen tiedotteen. Minkä takia?

– Erikoinen on mieskin. Toivottavasti mies saadaan nyt näin kiinni.

Oletteko aikaisemmin tehneet vastaavia tiedotteita?

– Kyllä muutamia. Ja ollaan tekijä sitten usein saatu kiinnikin, Kinnunen toteaa.

Lue poliisin tiedote kokonaisuudessaan:

Hei sinä itsesi kuvista tunnistava nuorimies!

Kävit Ylöjärvellä Vuorentaustan Siwassa lauantaina 19.10.2013 yhdeksän jälkeen illalla. Tiesit tekeväsi rikosta - varsin törkeää sellaista ja osoitit katumusta jo tekoa tehdessäsi. Pyytelit myyjältä anteeksi kun uhkailit puukolla ja vaadit rahoja. Anteeksipyyntösi ei nyt valitettavasti ole riittävä eikä poista tekosi rangaistavuutta.

Osoita asian selvittämishalua ja tule ilmoittautumaan lähimmälle poliisiasemalle - mieluimmin kuitenkin Nokialle niin saadaan asiasi hoidettua ripeästi ja reippaasti. Ymmärrät varmaan, että ennemmin tai myöhemmin poliisi koputtaa olkapäällesi ja asian selvittäminen on vääjäämättä edessä. Ota mukaasi asianajaja niin voitamme kaikki aikaa siinäkin.

Mikäli et jostakin syystä satu tuntemaan ketään asianajajaa niin älä anna sen häiritä - poliisi auttaa sinua siinäkin asiassa. Meillä on kattava asianajajaluettelo, josta saat aivan itse valita mieleisesi avustajan. Ota mukaasi ainakin rahaa, puhtaat vaatteet päälle ja alle sekä vaihtoalusvaatteetkin - ihan siltä varalta, että viipyisit meillä pitempään.

Jos et sattuisi tunnistamaan itseäsi niin tässä muutama tuntomerkkikin sinusta. Osaat puhua sujuvasti suomea. Olet valkoihoinen ja noin 175 cm mittainen. Pidät löysiä "lökäpöksy-mallisia" housuja, tummaa takkia, jossa hihat, olkapäät ja kyljet ovat harmaat. Jalassasi on valkoiset kengät. Huomaat varmaan itsekin, että et käytä käsineitä... Poliisi pyytää - siltä varalta ettet tulisikaan - yleisön apua sinun tunnistamisessasi. Vihjeet voi soittaa numeroon 0503137391 tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.