Mainos

Poliisilta ärhäkkä purkaus Facebookissa – poliisiasemalta paljonpuhuva kommentti

Kankaanpääläinen poliisi on arvostellut kovin sanoin poliisijohtoa Facebookissa julkaisemansa kuvan myötä.

Kuvassa näkyvässä kirjeessä kommentoidaan ironisesti sunnuntaista työvuoroa. Kirjeen mukaan kahden hengen poliisipartio joutui piirittämään aseistautunutta miestä ilman tukea.

– Tällä kertaa onnistuimme tehtävässämme hyvin. EI KUOLLEITA EI LOUKKAANTUNEITA EI TUKIPARTIOITA, viestissä todettiin.

Partiotoverille osoitetun kiitosviestin allekirjoituksena on Kari S. 

Kuvan viestistä julkaisi Facebookissa kankaanpääläinen poliisimies Jorma Lepistö. Hän lähetti kuvan yhteydessä kipakat terveiset sisäministeri Päivi Räsäselle ja poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle.

– Kiitos Ministeri Räsänen! Kiitos poliisiylijohtaja Paatero! Kun saimme PORA IIII- uudistuksellanne hallintoa keveämmäksi ja kentälle lisää poliiseja! Työpäivän alku maanantaina klo 7.00 pistää miettimään mistä keitetystä lampaanpäästä nämä lupaukset ja päätökset tulevat!? Tämänkin kuukauden loppuun mennessä uudistus puree. Meidänkin uuden hienon ja toimivan poliisilaitoksen vajaat parikymmentä nuorta määräaikaista poliisimiestä, jotka eivät kuulu hallintoon saa lähteä kortistoon, Lepistö kirjoitti Facebookissa.

Poliisiviran lisäksi Lepistö on toiminut myös Kankaanpään kaupunginvaltuutettuna.

Poliisivajeesta huoli jo pitkään

Kankaanpään poliisi on ilmaissut huolensa poliisivajeesta jo useampi vuosi sitten.

Marraskuussa 2011 Kankaanpään Seutu uutisoi, että poliisiasemalla työskennellään minimivahvuuksilla. Lehdessä asiaa kommentoineen poliisipäällikön mukaan viikonloppuisin töissä oli ajoittain vain yksi poliisipartio. Tuolloin kenttätöissä Kankaanpäässä oli 13 poliisia. Lepistö oli yksi poliiseista, joka kommentoi lehdessä tilannetta.

MTV Uutiset ei tavoittanut vielä Lepistöä eikä Kankaanpään poliisissa työskentelevää Kari S:ää kommentoimaan Facebookissa kiertävää kuvaa tai aseman miehistöpulaa.

Oman kuvansa tilanteesta antaa kuitenkin Kankaanpään poliisin lausahdus, kun asemalta tiedusteltiin muita henkilöitä, jotka voisivat tapausta kommentoida: 

– Ei täällä ole tällä hetkellä paikalla kuin yksi henkilö.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.