Mainos

Poliisille sataa vihjeitä onnettomuusalueelta pois ajaneesta rekkakuskista

Satakunnan poliisi kertoo saaneensa lukuisia vihjeitä rekankuljettajasta, joka poistui Kiikoisten onnettomuuspaikalta pysähtymättä. Kiikoissa, kantatiellä 44 sattui eilen puolenpäivän aikaan liikenneonnettomuus, jossa kuoli kolme ihmistä.

- Rekankuljettajaa ei ole kuitenkaan vielä tavoitettu, vaikka vihjeitä on tullut kiitettävästi. Kuljettajaa ei epäillä mistään, mutta hänen kuulemisensa olisi ensiarvoisen tärkeää, toteaa tutkinnanjohtaja Matti Alahaavisto Satakunnan poliisista.

Alahaaviston mukaan vihjeiden perusteella voidaan olettaa, että täysperävaunullista rekkaa ajoi suomalaiskuljettaja.

Poliisin esitutkinnan mukaan Äetsän suuntaan ajanut henkilöauto lähti ohittamaan edellä ajanutta täysperävaunullista rekkaa ja törmäsi vastaan tulevaan henkilöautoon. Yhteentörmäyksen seurauksena ohittavasta autosta kuoli etuistuimella oleva matkustaja ja vastaan tulleesta henkilöautosta kuolivat sekä kuljettaja, että etuistuimella ollut matkustaja. Autoissa ei ollut muita matkustajia.

Ohitusautoa ajanut kuljettaja loukkaantui ja hänet kuljetettiin Satakunnan Keskussairaalaan.

Alkoholilla ei tiettävästi osuutta asiaan

- Rekkaa ohittamaan lähteneen auton kuljettajalla ei tiettävästi ole hengenvaaraa. Olemme alustavasti puhuttaneet häntä, kertoo Alahaavisto.

Kuljettajaa epäillään rikoksesta, mutta poliisi ei toistaiseksi paljasta rikosnimikettä.

- Austavien tutkimusten perusteella voidaan olettaa, ettei alkoholilla olisi osuutta asiaan. Lisäksi näin esitutkinnan alkuvaiheessa näyttää myöskin siltä, ettei ylinopeudella ole merkittävää vaikutusta tapahtuneeseen. Jotta nopeuksista saataisiin kuitenkin tarkempia tietoja, olisi tärkeää tavoittaa rekkaa kuljettanut henkilö, jatkaa Alahaavisto.

Nopeusrajoitus onnettomuustiellä oli 80 kilometriä tunnissa. Keliolosuhteet olivat poliisin mukaan äärimmäisen hankalat.

Onnettomuus sattui suoralla tieosuudella. Onnettomuudessa kuolivat vuonna 1931 syntynyt mies, sekä vuosina 1942 ja 1945 syntyneet naiset. Kaikki kuolonuhrit ovat kotoisin Satakunnasta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.