Mainos

Poliisille lisätietoa Renen, 18, kuolemasta – perheen tuntuva vinkkipalkkio yhä voimassa

Sisä-Suomen poliisi on saanut vihjeen kaksi vuotta sitten tapahtuneeseen kuolemantapaukseen liittyen. Aiempien poliisitutkimusten perusteella 18-vuotias Rene olisi kuollut tapaturmaisesti – versio, josta pojan perhe on jyrkästi eri mieltä.

Tiedätkö jotain?

Rene Salminen löytyi vaikeasti vammautuneena 7. heinäkuuta 2013 Ikaalisten keskustassa sijaitsevan vanhan Sale-kaupan parkkipaikalta noin kello 07.00. Hän menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Salmisen perhe on vakuuttunut, että Rene on joutunut henkirikoksen uhriksi. Perhe tarjoaa 5000 euron palkkion sille, joka antaa oikeuskäsittelyyn johtavan vinkin. 

Mahdolliset vihjeet tai tiedot tapahtumayöstä voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai numeroon 0295 440 131. Vinkin voi antaa myös nimettömänä.

MTV Uutiset kertoi viime viikonloppuna ikaalislaisen Rene Salmisen tarinan. 18-vuotias Salminen löytyi 7. heinäkuuta 2013 vaikeasti vammautuneena Sale-kaupan parkkipaikalta. Hän menehtyi myöhemmin sairaalassa vammoihinsa.

Kuolema todettiin tapaturmaksi, mutta Valvira muutti perheen tekemien valitusten jälkeen luokituksen myöhemmin epäselväksi kuolemaksi.

Salmisen perhe on kuitenkin vakuuttunut siitä, että Rene kuoli henkirikoksen uhrina. Perhe on valmis tarjoamaan huomattavan vinkkipalkkion sille, joka auttaa selvittämään sen, mitä Renelle tuona kesäyönä tapahtui.

Poliisille uusi vihje

Sisä-Suomen poliisi on saanut MTV Uutisten julkaiseman jutun myötä toistaiseksi yhden vihjeen. Poliisin mukaan vihje vahvistaa poliisin käsitystä siitä, että Rene kuoli tapaturmaisesti pudottuaan rakennuksen katolta. 

– Olemme kuulleet yhtä todistajaa ja tapahtumakuva on selvä. Todistajan kertomus on laitettu aikajanalle ja pystytty todentamaan valvontanauhalta, rikoskomisario Jari Kinnunen kertoo.

Salmisen perhe korostaa, että vinkkipalkkio on yhä voimassa. Jos joku kertoo vihjeen, joka johtaa rikostutkinnan avaamiseen ja lopulta oikeuskäsittelyyn, perhe tarjoaa 5000 euroa vinkinantajalle.

– Vinkkipalkkio on voimassa niin kauan, kunnes oikeus tapahtuu. Tässä ei ole kyse siitä, ettei hyväksyttäisi kuolemaa, vaan haluamme Renelle oikeutta. Olemme satavarmoja siitä, että Rene tapettiin. Kattotarina on aivan tuulesta temmattu,  perhe sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.