Mainos

Poliisilla yli 300 kuultavaa Hyvinkään tapahtumista

Poliisin mukaan Hyvinkään tapahtumien kulku on pääosin selvillä, mutta tällä viikolla niitä pystytään vielä tarkentamaan.

– Saamme aikajanan, missä voimme tarkentaa tapahtumia. Pystymme selvittämään esimerkiksi sitä, missä järjestyksessä haavoittuneita ammuttiin, kertoo tutkinnanjohtaja Mika Ihaksinen KRP:stä.

Poliisi jatkaa myös ampumisista epäillyn Eero Hiltusen kuulusteluja tutkinnan edetessä. Lisäksi poliisilla on tällä hetkellä tiedossa yli 300 kuultavaa.

– He ovat tapahtumapaikalla olleita, silminnäkijöitä ympäröivistä taloista ja muita henkilöitä, jotka ovat nähneet hänen liikkeitään, Ihaksinen sanoo.

Ennen veritekoja Hiltunen vietti perjantai-iltaa kavereidensa kanssa ravintolassa. Jossain vaiheessa mies lähti kotiinsa, hän taittoi matkan kävellen ja taksilla.

Hän haki lukitusta asekaapista kolme asetta ja aloitti järjettömän ampumisen Hyvinkään keskustassa. Uuden Suomen mukaan osa Hyvinkään surmayön tapahtumista tallentui valvontakameroiden videoille.

Epäilty tunnusti eilen vangitsemisoikeudenkäynnissä syyllistyneensä tahalliseen henkirikokseen. Häntä epäillään kahdesta murhasta ja seitsemästä murhan yrityksestä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.