Mainos

Poliisilla yksi epäilty Kotkan autokatospalosta

Kotkan poliisi otti yöllä kiinni kaksi nuorta miestä autokatospalosta epäiltyinä. 27-vuotias mies vapautettiin kuulustelujen jälkeen. Poliisi jatkaa tutkintaa 19-vuotiaan miehen osalta.

Kotkassa paloi viime yönä kolme autokatosta ja niiden mukana 18 henkilöautoa. Poliisin alustavan selvityksen perusteella palo on sytytetty tahallaan.

Karhuvuoren kaupunginosassa Peikonpolulla sijaitsevat autokatokset kuuluivat kerrostaloasukkaille. Päivystävän palomestarin mukaan katokset sijaitsivat kerrostalojen välissä. Tuli ei kuitenkaan päässyt leviämään kerrostaloihin muun muassa tuulen suunnan ansiosta.

Sekä autot että katokset tuhoutuivat palossa täysin. Päivystävä palomestari arvioi taloudellisten vahinkojen nousevan satoihin tuhansiin euroihin. Paloa oli sammuttamassa 11 palokunnan yksikköä.

Pienimmätkin havainnot palopaikan tapahtumista, henkilöistä tai ajoneuvoista kiinnostavat poliisia. Yhteyttä voi ottaa Kotkan poliisiaseman puhelinnumeroihin 071 873 5440 ja 071 873 5442 tai sähköpostitse rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.