Mainos

Poliisilla yhdeksän epäiltyä rahanväärennösjutussa

Poliisi on ottanut kiinni yhdeksän henkilöä, joiden epäillään joko tehneen tai levittäneen vääriä tonnin seteleitä. Kiinniotetuista kaksi on naisia ja seitsemän miehiä. Väärennöksiä on löytynyt jo kolmisenkymmentä.

Poliisi on ottanut kiinni yhdeksän ihmistä, joiden epäillään syyllistyneen väärien tuhatmarkkasten tekoon tai levittämiseen. -Kuulustelut ovat vasta alkuvaiheessa ja kiinniotettujen status on vielä epäselvä. Monet henkilöistä ovat Lahden seudulta ja vanhoja poliisin tuttuja. Mukana on myös naisia, kertoo tutkintaa johtava rikoskomisario Jukka Jaatinen Lahden poliisista. Epäillyt otettiin kiinni vihjeiden perusteella.

Väärennettyjä seteleitä löytyy lisää koko ajan, tällä hetkellä niitä on koossa kolmisenkymmentä. Tuoreimmat setelilöydöt tehtiin Keski-Suomessa Viitasaarella.

Poliisilla ei ole toistaiseksi mitään tietoa seteleiden tekopaikasta. -Se voi olla missäpäin Suomea tahansa, jopa ulkomaillakin, sanoo Jaatinen. Seteliväärennöksiä tutkimassa on kymmenkunta poliisia Lahdesta ja Hämeenlinnasta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.