Mainos

Poliisilla tuskaista Turun yössä - humalaiset estivät pääsyn puistoon

Turussa eilen järjestetty Botéllon-puistotapahtuma aiheutti poliisin mukaan paljon häiriöitä. Sosiaalisessa mediassa virinnyt tapahtuma keräsi Kupittaanpuistoon arviolta 2000-3000 ihmistä.

Poliisi toivoo hartaasti, että Botéllonin tyylisiin, internetissä koolle kutsuttaviin tapahtumiin vaadittaisiin sekä järjestäjä että järjestyksenvalvojia.

Poliisi ei päässytkään yöllä enää Kupittaanpuistoon, vaan joutui seuraamaan tilannetta puiston reunalta pimeän tullen.

– Ei tällä resurssimäärällä ollut mahdollista mennä puistoon. Humalaisia nuoria oli niin paljon ja nuoret estivät meidän pääsyn sinne. Ne eivät väistäneet ja antaneet meille tilaa. Autolla ei vaan päässyt kulkemaan, komisario Raimo Erkkilä kertoo MTV3 Uutisille.

Poliisin mukaan häiriötä aiheuttivat muun muassa autojen potkimiset, päihtyneet, tappelut, pahoinpitely, varkaus ja raiskaus sekä iso nuotio. Tarkempaa tietoa raiskauksesta ja sen tekopaikasta ei ollut sunnuntaina saatavilla.

Poliisi arvion mukaan alueen asukkailta tulee vielä ilmoituksia vahingonteoista.

– Lisäilmoituksia tulee varmasti tämän päivän aikana, kun ihmiset palaavat esimerkiksi mökeiltään. Kun asukkaat ovat olleet poissa kodeistaan, autoja on saatettu muun muassa rikkoa, Erkkilä kertoo.

Puisto jäi piknikin jäljiltä hyvin roskaiseksi. Juhlijoiden keskimääräinen humalatila nousi sitä mukaa, kun ilta pimeni.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.