Mainos

Poliisilla pähkinä: Viisikko puhalsi 0,75–4,7 promillea, kuka ajoi kolariautoa?

Ulkomaalaisissa kilvissä ollut ajoneuvo ajautui toissayönä tieltä ja syttyi palamaan Porvoon Harabackassa. Poliisi epäilee kuljettajaa mm. törkeästä rattijuopumuksesta, mutta ensin on selvitettävä, kuka kuljettaja oli.

Kaikki autossa olleet viisi henkilöä puhalsivat tapahtumapaikalla yli sallitun promillelukeman. Lukemat vaihtelivat 0,75 ja 4,7 promillen välillä. Itä-Uudenmaan poliisin mukaan henkilöt olivat ulkomaalaisia.

Muita epäiltyjä rikkomuksia ovat törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen sekä vammantuottamus. Yksi henkilöistä jäi autoon puristuksiin ja hänet jouduttiin irrottamaan ajoneuvosta. Hänet vietiin Töölön sairaalaan jatkotutkimuksiin. Neljä muuta käytettiin Porvoon sairaalan poliklinikalla tarkastuksessa, jonka jälkeen heidät sijoitettiin jatkotutkimuksia varten Porvoon poliisivankilaan.

Turma sattui hieman ennen yhtä yöllä. Onnettomuuden silminnäkijöiden mukaan auto oli lähestynyt Porvoon suunnasta kovaa vauhtia Kuninkaanportin liikenneympyrää, jonka jälkeen se oli ajanut liikenneympyrän yli ja suistunut ojaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.