Mainos

Poliisilla kuuden tunnin sisällä kaksi takaa-ajoa - kohteena sama auto ja kuljettaja

Poliisi kehotti lauantai-iltana vastaantulevien kaistalla harhailevaa autoilijaa pysähtymään Pälkäneellä. Kuljettaja ei pysähtymismerkkiä totellut, vaan lähti kiihdyttämään kohti Pälkäneen keskustaa.

Pahimmillaan auton nopeus oli 130 kilometriä tunnissa viidenkympin rajoitusalueella. Pakeneva auto vaaransi tiellä kulkeneiden jalankulkijoiden turvallisuutta.

Auto suistui kahdesti ulos tieltä, mutta onnistui karistamaan poliisit perästään mutkaisella soratiellä. Sunnuntain puolella hieman ennen kolmea yöllä poliisi kuitenkin kohtasi saman auton uudelleen.

Auto heittelehti omalla kaistallaan ja jälleen pysähtymismerkki sai kuljettajan painamaan kaasua entisestään. Pako oli jälleen vauhdikas, nopeus oli pahimmillaan 130 taajama-alueen rajoituksilla.

Poliisi sai autosta renkaan puhki piikkimatolla, mutta kova vauhti vain jatkui. Auto päätyi lopulta pusikkoon kun kuljettaja menetti auton hallinnan lopullisesti. Kuljettaja ei loukkaantunut tilanteessa.

Hänen hallustaan löydettiin 15 grammaa huumausaineeksi epäiltyjä aineita. Kuljettaja sai törttöilystään kovat rikosepäilyt.

Häntä epäillään huumausainerikoksesta, törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta, ajoneuvorikkomuksesta ja liikennerikkomuksesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.