Mainos

Poliisilla kiirettä Uudellamaalla – rattijuoppoja ja ilman korttia ajelevia

Aurinkoiset kesäkelit näkyvät myös liikenteessä. Uudenmaan poliisilaitosten päivittäistiedotteiden perusteella poliisilaitoksilla on riittänyt kiirettä viikonloppuna erilaisten liikennerikkomusten parissa.

- Vantaan Asolassa poliisipartio pysäytti perjantaina henkilöauton, jossa oli väärät rekisterikilvet. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollan, mutta pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille

- Eilen Vantaan Korsossa mies puhalsi alkometriin 4 promillea, eikä hänellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta.

- Martinlaaksossa 15-vuotias vantaalainen neitokainen puhalsi eilen alkometriin 1,2 promillea. Hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, ja hän oli ottanut auton luvatta käyttöönsä.

- Koivukylässä 29-vuotiaalla virolaisella kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Autossa oli määräaikaiskatsastus suorittamatta ja ajoneuvovero maksamatta. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollat, mutta pikatesti antoi positiivisen tuloksen opiaateille ja amfetamiinille.

- Korsossa 44-vuotias mieskuljettaja puhalsi tänään alkometriin nollat, mutta pikatesti antoi positiivisen tuloksen kokaiinille ja amfetamiinille.

- Eilen päivällä Keravalla 32-vuotias mies ajoi ilman ajo-oikeutta ja puhalsi alkometriin 1,5 promillea. Sama kuljettaja jäi tänään toistamiseen kiinni törkeästä rattijuopumuksesta. Tällöin hän puhalsi 1.74 promillea. Näitä kahta tapausta ennen mies on syyllistynyt tämän vuoden aikana kahdeksan kertaa päihtyneenä ajamiseen, joista yhtä kertaa lukuun ottamatta muut ovat olleet törkeitä rattijuopumuksia. Mies vietiin poliisilaitokselle, jossa hänet pidätettiin ja auto takavarikoitiin.

Ennen takavarikointia myös auton omistaja ja aiemmin luovuttamisesta epäilty 50-vuotias mies ajoi samalla autolla päihtyneenä Keravalla myöhään eilen illalla. Mies puhalsi 4,04 promillea.

- Keravalla kuljettaja puhalsi viime yönä alkometriin 1,7 promillea. Kuljettajalla ei ollut myöskään oikeutta auton kuljettamiseen ja auton verot oli maksamatta.

- Tuusulassa myöhään eilisiltana mopoilija yritti poliisia karkuun ensi mopolla sitten juosten, mutta pysähtyi lopulta poliisin käskytykseen. Kuljettajaksi osoittautui 22-vuotias virolainen mies. Hän puhalsi alkometriin 0,76 promillea. Miehellä ei ollut mopon kuljettamiseen tarvittavaa ajo-oikeutta.

- Espoon Matinkylässa eilen iltapäivällä poliisipartio mittasi autolle 118 km/h nopeuden siltatyömaan kohdalla olevalla 60 km/h nopeusrajoitusalueella. Lisäksi kuljettaja ajoi kulkuneuvoa oikeudetta.

- Lohjalla 49-vuotias ulkomaan kilvissä ollutta henkilöautoa ajanut mies puhalsi alkometriin viime yönä 0,92.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.