Mainos

Poliisi varoittaa kummallisista lompakkovarkauksista Päijät-Hämeessä

Poliisi varoittaa lompakkovarkauksista Päijät-Hämeessä. Päijät-Hämeen poliisilaitoksen mukaan alueella on sattunut kaksi samantyyppistä lompakkovarkautta päivän aikana.

Ensimmäinen sattui aamupäivällä Launeella marketin pihassa, kun kaupassa asioinut nainen tuli autolleen ostosten kanssa. Jostain syystä hän ei saanut autonsa keskuslukitusta toimimaan.

Avattuaan oven avaimella ja laitettuaan ostokset autoon, havaitsi hän autonsa takana ulkomaalaisen ajoneuvon, jonka kuljettaja viittoili häntä saapumaan luokseen. Nainen kävi ulkomaalaisen luona ja palasi autolleen.

Kotona nainen havaitsi lompakkonsa anastetuksi ja tilinsä tyhjennetyksi. Erikoista oli vielä se, että kotona auton keskuslukitus toimi jälleen moitteetta.

Vastaavanlainen tapaus sattui iltapäivällä Kärkkäisen pihassa. Tällöin kyseessä ei ollut keskuslukittu auto, mutta vastaavanlaisesti ulkomaalaisella autolla liikkunut henkilö kiinnitti autoon menijän huomion, ja silminnäkijän mukaan auton toiselta puolelta mies konttasi auton luo ja anasti lompakon.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.