Mainos

Poliisi varautuu nuorten viikonloppujuhlintaan

Koulujen ensimmäinen viikko on takanapäin, ja nuoriso viettää perinteiseen tapaansa juhlia rannoilla ja muilla julkisilla paikoilla. Poliisi on varautunut viikonloppuun kaikkialla Suomessa, sillä lämmin sää saattaa houkutella nuorisoa ulos sankoin joukoin. Poliisi pyrkiikin minimoimaan järjestyshäiriöt.

– Olemme varautuneet, että nuorisoa on rannoilla ja puistoissa viinaksien ja kaljojen kanssa. Normaaliin tapaan takavarikoimme alaikäisiltä alkoholijuomat ja kirjoitamme sakkoja. Ilmoitamme myös sosiaaliviranomaisille, kertoo komisario Jari Taponen Helsingin poliisista.

Taposen mukaan poliisin resurssit viikonloppuna ovat samanlaiset kuin yleensä koulujen päättäjäisissä. Nuoriso ei kuitenkaan ole poliisin silmätikkuna.

– Toivomme vain, että viikonloppu sujuu rauhallisesti. Juhlia aina saa, kunhan se ei mene ylitse. Kaupungissa on paljon muitakin häiriötekijöitä kuin nuoriso, Taponen sanoo.

Kulunut kesä on Taposen arvion mukaan sujunut rauhallisesti varsinkin nuorison osalta. Tähän on vaikuttanut pääosin sää, joka on ollut paria edellistä kesää viileämpi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.