Mainos

Poliisi vapputunnelmissa Facebookissa

Helsingin poliisi on innostunut irrottelemaan sosiaalisessa mediassa vappuna. Facebookissa poliisi toivotti hyvää vappua toteamalla: "Juhlikaahan vappua kunnolla tai saattaa kostautua liskojen yönä!"

Viestin yhteydessä oli kuva ilmapallojen ja serpentiinin keskellä olevasta kahdesta liskosta, joilla oli päässään poliisin suikka ja yllään sininen takki. Poliisi huomautti vielä erikseen, että liskoja ei vahingoitettu kuvausten yhteydessä.

Lisäksi poliisi antoi ohjeita alkoholinkäytöstä, mutta perinteisestä poikkeavalla tavalla: "Aikuisille ihmisille tuskin tarvitsee paasata alkoholinkäytöstä, joten skipataan se osio tällä kertaa. Jos siinä kuohujuoman kittaamisen keskellä kannattaa yksi asia muistaa, niin lompakot ja älypuhelimet kannattaa pitää tukevasti käsituntumalla."

Twitterissä Helsingin poliisi kertoi vaappuaattoiltana, että putkassa on yllättävän hiljaista. "Paikkoja olisi vielä tarjolla usealle kymmenelle nopeimmalle!"

Poliisi kertoi niin ikään, että vain parissa paikassa on heilunut muukin kuin vappuviuhka ja raportoi muun muassa, että jonkun paha mieli purkautui ja painiksihan se meni. "Painija koppiin ja tilanne taas rauhallinen", tviittasi poliisi vapunpäivän aamupäivällä.

Vappumarssilla Helsingin keskustassa hilpeään vapputunnelmaan näyttää tulleen särö, sillä poliisi on ottanut kiinni eräitä mielenosoittajia. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.