Mainos

Poliisi vahvistaa: Sonkajärven ampuja ei ollut autiotalossa

Poliisi on tarkastanut valtatie 8: n varrella sijaitsevan autiotalon, johon Sonkajärven ampujan uskottiin linnoittautuneen. MTV:n paikalla olevan uutistoimittajan Hannu Alstan mukaan poliisi vahvistaa, että Raahen ja Pyhäjoen rajalla sijatsevassa talossa ei ollut poliisin saavuttua enää ketään. Talossa oli poliisin mukaan kuitenkin murron jälkiä.

- Mies on jälleen kerran päässyt poliisi karkuun, Alsta kertoo.

Autiotalon pihasta löydettiin varastettu polkupyörä, jolla ampujan uskotaan aiemmin päivällä olleen liikkeellä Raahessa. Myös silminnäkijät vahvistavat tuntomerkkeihin soveltuvan henkilön menneen sisälle taloon. Poliisi piiritti talon ja aloitti talon lähestymisen noin kuuden aikaan illalla. Talon lähettyvillä oli kymmenen poliisipartiota. Muutama tunti myöhemmin selvisi, ettei talossa ollut etsittyä.

Poliisi oli illan mittaan tarkastanut myös toisen lähiseudun talon, sillä alueella oli nähty tuntomerkkeihin soveltuva mieshenkilö. Miestä ei tuolloinkaan löydetty.

Rautaruukin tehdasalueelta löydettiin iltapäivällä miehelle kuulunut rinkka, jossa oli hänen henkilökohtaisia tavaroitaan. Rinkasta löytyi mm. varastettua lihaa, vaatteita, makuupussi, ruokailuvälineitä ja kymmeniä kiväärin patruunoita. Rinkassa oli yös kivääri. Poliisin mukaan miehellä on edelleen mukanaan ainakin haulikko.

Tällä hetkellä poliisilla ei ole meneillään mittavia etsintöjä, sillä miehen liikkeistä ei ole tarkkaa tietoa.

Ulkomaalaiseksi arveltua miestä etsittiin aiemmin tiiviisti Pohjois-Savosta ja Kainuusta parin viikon takaisen ammuskelun takia. Tuolloin kukaan ei loukkaantunut ammuskelussa.

(MTV3)

Lue myös:

Katso Hannu Alstan raportti Raahesta

Katso Hannu Alstan raportti Raahesta

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.