Mainos

Poliisi vaarassa jäädä auton alle

Poliisimies oli vähällä jäädä auton alle Hirvaalla tiistaiaamuna, kertoo Rovaniemen poliisi. Vaaratilanne sattui, kun poliisimies oli ohjaamassa Kemintiellä liikennettä lentopetrolirekan ulosajon vuoksi.

Onnettomuuden vuoksi tie oli poikki kilometri Valajaskosken risteyksestä Muurolan suuntaan. Valajaskosken risteyksessä oli poliisimies ohjaamassa liikennettä kiertotien kautta.

18-vuotias nainen saapui hieman ennen kello kahdeksaa henkilöautolla risteykseen ja jätti noudattamatta liikennettä ohjaavan poliisimiehen käsimerkin. Kuski ajoi tilanteeseen nähden huomattavan lujaa ja ohitti vasemmalle kääntyvien jonon jatkaen matkaansa risteyksessä olevan liikenteenjakajan väärältä puolelta vastaantulijoiden kaistalla. Poliisimies joutui hyppäämään syrjään välttääkseen alle jäämisen, Rovaniemen poliisi kertoo.

Poliisimies oli pukeutunut keltaiseen liikenteenohjausliiviin ja hänellä oli kädessään käsivalaisin, jossa oli päässä punaista valoa näyttävä kartio. Lisäksi risteyksen keskellä oli heijastava, keltaisella pohjalla oleva opastetaulu, joka osoitti ajosuunnan Valajaskosken suuntaan.

Auto saatiin pysäytettyä rekan ojaansuistumispaikalle toisen poliisimiehen toimesta. Kuskina ollutta naista epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.