Mainos

Poliisi tutkii murhaa Kyrönkoskella

Pirkanmaan käräjäoikeus on vanginnut kolme ihmistä hämeenkyröläisen miehen murhasta epäiltynä. 42-vuotias mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä ja 49-vuotias mies sekä 40-vuotias nainen vangittiin syytä epäillä perusteella.

Poliisi epäilee henkilöiden surmanneen tämän vuoden alkupuolella Hämeenkyrössä Kyröskoskella yksityisasunnossa 53 -vuotiaan hämeenkyröläisen miehen ja hävittäneen tämän ruumiin.

Uhri on ollut alkuvuodesta asti kateissa ja poliisille tehtiin miehestä katoamisilmoitus maalis-huhtikuun vaihteessa. Poliisi alkoi tutkinnan edetessä epäillä kadonneen henkilön joutuneen rikoksen uhriksi.

Poliisikuulusteluissa ja poliisin tapahtumapaikkatutkinnassa on varmistunut, että 53 -vuotias mies surmattiin asunnossa ja hänen ruumiinsa hävitettiin.

Esitutkinta on alkuvaiheissa ja tapahtumaan liittyvät yksityiskohdat ovat osittain selvittämättä. Esimerkiksi surman motiivi, epäiltyjen henkilöiden tarkemmat osuudet tekoon ja ruumiin hävittämiseen ovat yhä epäselviä. Poliisi ei tämän takia kerro enempää tapahtuman yksityiskohtia julkisuuteen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.