Mainos

Kyläneuvosto määräsi naisen joukkoraiskattavaksi Intiassa

Intiassa tutkitaan taas joukkoraiskausta. Poliisin mukaan miesjoukko raiskasi 20-vuotiaan naisen kyläneuvoston määräyksestä Länsi-Bengalissa.

Raiskaus oli rangaistus sopimattomasta suhteesta heimon ulkopuoliseen mieheen . Naiselle oli alun perin määrätty sakkoja, mutta hän ei pystynyt maksamaan niitä.

– Suhde oli jatkunut lähes viisi vuotta. Kun mies oli tullut kosimaan naista, kyläläiset kutsuivat neuvoston koolle. Tuomiota kuunnellessaan nainen ja mies oli käsistään sidottuina, paikallinen poliisi kertoi BBC:n uutisille.

Nainen joutui raiskauksen jälkeen sairaalaan. Hänen kerrottiin olleen kriittisessä tilassa.

Poliisi on pidättänyt 13 ihmistä epäiltynä osallisuudesta raiskaukseen. Yksi pidätetyistä on kyläneuvoston päällikö, joka langetti rangaistuksen.

Vuonna 2010 kyläneuvoston vanhimmat määräsivät ainakin kolme naista riisuutumaan alasti suuren yleisön edessä. Tämä oli rangaistus siitä, että naisilla oli ollut läheistä kontaktia yhteisön ulkopuolella asuvien miesten kanssa.

Intia on tiukentanut lakejaan raiskauksien suhteen viime vuosina. Osin syynä ovat olleet suurta huomiota saaneet joukkoraiskaukset.

Vuonna 2012 miesjoukko raiskasi opiskelijanaisen bussissa. Nainen kuoli myöhemmin saamiinsa vammoihin.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.