Mainos

Poliisi tutkii: Jayceen sieppaajilla ehkä kaksi muutakin uhria

Yhdysvalloissa viranomaiset etsivät vimmatusti todisteita, jotka yhdistäisivät Jaycee Dugardin sieppaajat kahteen muuhun pikkutytön katoamistapaukseen. Tutkijat palasivat eilen Pohjois-Kaliforniassa sijaitsevaan asuntoon, jonka takapihalla 11-vuotiaana kidnapattua Dugardia pidettiin vankina 18 vuoden ajan.

Poliisi kertoi etsivänsä mitä tahansa todistetta, joka linkittäisi Philip ja Nancy Garridon 9-vuotiaana kadonneen Michaela Garechtin ja 13-vuotiaan kadonneen Ilene Mischeloffin tapauksiin. Molemmat tytöt ovat olleet kateissa 1980-luvun lopulta lähtien.

Viranomaisten mukaan Garecht muistuttaa ulkonäöltään hämmästyttävän paljon Jaycee Dugardia. Philip Garridolla ja poliisin tekemällä luonnoksella epäillystä sieppaajasta on myös yhteneväisiä piirteitä.

Garridojen auto puolestaan täyttää sen ajoneuvon tuntomerkkejä, jonka kyytiin Ilene Mischeloffin nähtiin menevän katoamispäivänään.

Aiemmin viranomaiset kertoivat löytäneensä ihmisen luunpalan sieppaajien naapuritontilta, jossa Philip Garrido asui jonkin aikaa. Lisätestien avulla on tarkoitus selvittää, kuinka vanha luunpala on.

Nyt 29-vuotias Dugard vapautettiin viime kuussa, kun hänen sieppaajansa Philip Garrido herätti virkavallan epäilyksen käytöksellään yliopistoalueella. Pariskuntaa piti Dugardia vankina takapihalleen kyhätyissä teltta- ja vajarakennelmissa Antiochin kaupungissa liki kahden vuosikymmenen ajan.

Vankeutensa aikana Jaycee sai Philip Garridon kanssa kaksi tytärtä.

Garridoja vastaan on nostettu kaikkiaan 29 syytettä, muun muassa sieppaamisesta ja raiskauksesta. Pariskunta on kiistänyt syyllisyytensä.

(MTV3 - Reuters)

ILENE MISCHELOFFIN ÄITI USKOO POLIISITYÖN TUOTTAVAN TULOSTA JA LAPSENSA LÖYTYVÄN 18 VUODEN JÄLKEEN.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.