Mainos

Poliisi tutkii alkoholin osuutta Turun rajuun ulosajoon

Auto ajoi ulos Turussa lentokentän liittymän kohdalla ja lensi 30-40 metriä eteenpäin. Poliisin mukaan autolla on voinut olla yli 150 kilometriä tunnissa moottoritiellä, jossa tuntinopeusrajoitus on sata.

Poliisi epäilee, että alkoholilla saattoi olla osuutta Turussa eilen sattuneeseen rajuun ulosajoon. Asia varmistuu verikokeiden tulosten valmistuttua. Onnettomuuden kolme uhria ovat yhä sairaalahoidossa.

Yksi uhreista oli onnettomuuden jälkeen hengenvaarassa, mutta tänäiltana hänen tilansa oli vakava mutta vakaa.

Auto tuli kovaa vauhtia Tampereen suunnasta, kun se ajoi ulos lentokentän liittymän kohdalla noin kello 15.30. Vauhtia on poliisin mukaan voinut olla yli 150 kilometriä tunnissa moottoritiellä, jossa tuntinopeusrajoitus on sata.

Auto ponnahti ilmaan ja lensi 30-40 metriä eteenpäin. Turmassa loukkaantuivat sekä 29-vuotias auton omistaja että mukana olleet 28- ja 22-vuotiaat miehet. Kaikki sinkoutuivat ulos autosta, kun se pyöri ilmalennon aikana ympäri. Heistä 28-vuotias loukkaantui vakavimmin.

Poliisi kuulusteli tänään kahta autossa olleista. Onnettomuuden syystä ei vielä saatu tarkkaa tietoa. Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Miehet ovat kansallisuudeltaan venäläisiä ja ukrainalaisia, mutta asuvat Turussa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.