Mainos

Poliisi tutkii: 83-vuotias surmattiin, vanhustentalolla kiersi "palveluhaluinen" mies

Poliisi pyytää yleisön havaintoja Turun Varissuolla sunnuntaina 21. marraskuusta tapahtuneeseen surmaan liittyen.

83-vuotias turkulaisnainen löytyi surmattuna kotoaan Kraatarinkadulta. Poliisi ei kerro surman tekotapaa tai muita siihen liittyviä yksityiskohtia tutkinnallisista syistä. Aiemmin on kuitenkin kerrottu, että uhriin kohdistui tekohetkellä voimakasta väkivaltaa.

Poliisitutkimuksissa on tullut ilmi, että tekopäivää edeltäneenä lauantaina Katteluksenkatu 1:ssä sijaitsevassa vanhustentalo Vuokossa liikkui mieshenkilö.

Mies oli käynyt ainakin yhden vanhuksen asunnossa ja pyrkinyt sisälle ovikelloa soittamalla useampaankin asuntoon. Poliisin mukaan mies on kertonut haluavansa jutella asukkaiden kanssa ja esiintynyt "palveluhaluisena". Mies oli ehdottanut, että hän voisi käydä vaikkapa kaupassa asukkaan puolesta.

Poliisi arvelee, että miehellä saattaa olla tietoja, jotka voivat edistää rikoksen selviämistä.

Vanhusten luo pyrkinyt mies on 50-60-vuotias, hän on 170-180 senttiä pitkä, normaalivartaloinen mies. Hänellä on tummat tai mustat hiukset ja rokonarpiset, ahavoituneet kasvot. Yllään miehellä oli tummansininen vyötärömallinen takki.

Senja Mäkelä on nähty ulkona Varissuolla kävelemässä asioilleen viimeksi lauantaina puolenpäivän aikaan. Varsinais-Suomen poliisilaitos pyytää havaintoja Senja Mäkelän liikkeistä lauantaina 20.11.2010 sekä kaikki mahdolliset vihjeet tai tiedot edellä mainitusta toistaiseksi tuntemattomasta miehestä numeroon 050-4562200

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.