Mainos

Poliisi tunkeutui Cannonball MC:n tiloihin - panssari-Pasi apuna

Poliisi on tehnyt aamulla kotietsinnän moottoripyöräkerhon tiloihin Joensuussa. Lylykoskentiellä sijaitsevissa Cannonball MC:n tiloissa oli poliisin mukaan pahoinpidelty keski-ikäistä miestä.

Operaatioon osallistui useita partiota Pohjois-Karjalasta ja Pohjois-Savosta. Virka-apuna paikalla oli myös puolustusvoimien Pasi-panssariauto.

Etsinnässä löytyi toimintakuntoinen pistoolimallinen ase sekä vähäinen määrä kannabista ja huumeeksi epäiltyjä pillereitä. Kiinni otettiin kaikkiaan 11 henkilöä, joista osa on jo päästetty vapaaksi. Pidätettynä on vielä muutamia henkilöitä.

Kuulusteluissa ilmeni, että kerhon tiloissa oli ollut juhlat, joissa oli mukana muitakin kuin kerholaisia. Paikalla oli 20-30 henkilöä.

Alustavan selvityksen mukaan pahoinpidelty mies ei ole kerhon jäsen. Hänellä oli vammoja päässä ja vartalossa. Mies on jo päässyt pois sairaalasta. Pahoinpitelyn motiivia ei vielä tiedetä.

Kerho on toiminut Joensuussa jonkin aikaa. Komisario Kimmo Wetterstrandin mukaan poliisi ei aiemmin ole joutunut tekemisiin kerhon kanssa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.