Mainos

Poliisi: Tampereen sarjaraiskaajalla ainakin viisi uhria

Tampereella helmikuun alussa naisen surmanneen ja raiskanneen miehen epäillään raiskanneen yhteensä ainakin viisi naista. Uusia naisia on ollut poliisiin yhteydessä viikonlopun aikana.

Mies surmasi naisen helmikuun alussa Kuninkaankadun asunnossaan. Tätä ennen hän oli raiskannut naisen ja videoinut seksuaalirikoksen. Poliisi löysi kotietsinnässä asunnosta lisäksi kolme eri tallennetta, joissa näkyy kolme muuta naista. Miehet epäillään myös huumanneen naisia.

– On syytä epäillä, että viisi raiskausta on tapahtunut. On mahdollista, että tapauksia tulee enemmänkin, kertoo rikoskomisario Pasi Nieminen Pirkanmaan poliisilaitokselta.

Epäilty mies kuoli helmikuun 10. päivä poliisivankilassa. Tapaukseen ei poliisin mukaan liity rikosta.

Poliisin mukaan tiedossa on, että työssäkäyvä mies liikkui vapaa-ajallaan Tampereen keskustan ravintoloissa. Surmansa saaneen uhrin hän tapasi kadulla. Kaikki rikokset ovat tapahtuneet Kuninkaankadun asunnossa.

– Lisäksi hänellä on ollut ihmissuhteita, joihin ei liity rikosta, tutkintaa johtava Nieminen sanoo.

Poliisi toivoo, että Kuninkaankadulla, Anttilaa vastapäätä olevassa talossa rikoksen kohteiksi joutuneet ilmoittautuisivat poliisille. Toistaiseksi ei ole paljastunut yhtymäkohtia muihin rikoksiin Pirkanmaalla.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Aamulehti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.