Mainos

Poliisi: Taas yksi lasten hyväksikäyttäjä toisti tekonsa

Helsingin poliisilaitos epäilee jo aiemmin useiden poikien hyväksikäytöstä tuomitun miehen syyllistyneen uusiin seksuaalirikoksiin.

RikosylikomisarioRitva Elomaan mukaan poliisin tiedossa on tällä hetkellä muutama asianomistaja, mutta uhreja epäillään olevan kymmeniä.

Mies vangittiin tänään Helsingin käräjäoikeudessa epäiltynä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta.

Noin 40-vuotias mies tuomittiin joulukuussa 2006 kolmeksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen lukuisista lapsiin tai nuoriin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Yhteensä syyksi luettuja rikoksia oli 24. Hovioikeus ei muuttanut tuomiota.

Mies vapautui vankilasta vuonna 2008 istuttuaan puolet rangaistuksesta.

Rikosylikomisario Elomaan mukaan tekotapa on lähes identtinen miehen aiempien seksirikosten kanssa. Mies on ottanut yhteyttä eri puolilla Suomea asuviin alaikäisiin poikiin netin kautta. Kontaktit ovat johtaneet tapaamisiin ja useimmat myös sukupuoliyhteyteen.

Helsingissä tutkinta on jo kolmas seksirikoksen uusijaan liittyvä lyhyen ajan sisällä. Elomaan mukaan poliisi tutki keväällä kahta tapausta, joissa epäillyt olivat saaneet tuomiot vuonna 2009.

MTV3 Uutiset kertoi tapauksista .

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.