Mainos

Poliisi selvitti laajan paritusrikossarjan

Keskusrikospoliisin pohjoinen osasto on saanut valmiiksi tutkimukset laajasta ammattimaisesta paritusrikossarjasta. Toiminta on ulottunut useaan kaupunkiin eri puolella Suomea. Jutun loppulausunnot on annettu, ja asiasta keskustellaan mahdollisesti jo maanantaina syyttäjän kanssa, kertoi KRP:n Oulun yksikön esimies Eero Klemetti.

Oulun seudulta johdettu toiminta on ulottunut useisiin kaupunkeihin eri puolilla maata. Seksipalveluja on tarjottu lehti-ilmoituksilla, jossa yhteysosoitteena on ollut matkapuhelinnumero. Asiakkaita on hoidettu asunnoissa, joita on vuokrattu tekaistuin nimin. Seksipalvelujen tarjonnasta ovat pääosin vastanneet Baltian maista turistipassilla tulleet naiset. Heitä ei epäillä rikoksesta, mutta naisia on käännytetty maasta useilta paikkakunnilta.

Poliisi korostaa toiminnan laajuutta. Organisaatio on maksanut pelkästään lehti-ilmoituksista ja vuokrista suuria summia. Paritus on ollut kokonaisuudessaan erittäin tuottavaa, mitä kuvastaa myös kätköstä löydetyn rahan määrä. Jutun tutkintaan ovat osallistuneet myös parituspaikkakuntien poliisit sekä rajavartiosto.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.