Mainos

Poliisi selvittää Ruisrockin kaljasotkuja

Turun poliisi on aloittanut Ruisrockin olutmyyntisotkujen selvittelyt. Rikosylikomisario Martti Leppänen kertoo, että poliisin kiinnostus Ruisrockin ruoka- ja juomamyynnin epäselvyyksiin heräsi lehtijutuista.
-Kirjoitusten perusteella on syytä epäillä, että on tapahtunut virallisen syytteen alaisia rikoksia, jotka poliisin on tutkittava viran puolesta.

Leppänen muistuttaa, että lehdissä puhuttiin vuositasolla jopa yli 400 000 markan tulojen salaamisesta ja reilusti yli 200 000 markan korvausten maksamisesta. Lisäksi Turun Musiikkijuhlasäätiö ja Turun Sosiaalidemokraattinen Kunnallisjärjestö olivat tehneet salaisen sopimuksen, jonka perusteella säätiö ei tekisi rikosilmoitusta. Poliisin käyttöön on nyt hankittu asiaa koskevat sopimukset myyntitoiminnan luovuttamisesta, tilityksistä sekä tiliepäselvyyksien korvaamisesta.

Ruisrockin ruoka- ja juomamyynnistä on Turun Musiikkijuhlasäätiön ja Turun Sosiaalidemokraattisen Kunnallisjärjestön sopimuksen mukaisesti vuosina 1995 ja -96 vastannut Turun työväenyhdistystoiminnan tuki ry. Väitteiden mukaan yhdistys on jättänyt tulouttamatta Ruisrockin järjestäjälle eli Turun Musiikkijuhlasäätiölle sopimuksen mukaisia rahoja.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.