Mainos

Poliisi selvittää Kokemäen nuorisohyökkäyksen syytä

Poliisi pitää Kokemäellä viikonloppuna tapahtunutta joukkopahoinpitelyä hyvin poikkeuksellisena.

Parikymmentä nuorta tunkeutui lauantaina aamuyöllä perheen kotiin, rikkoi ikkunoita ja pahoinpiteli kaksi perheenjäsentä sairaalakuntoon. Naispuolinen uhri pääsi sairaalasta jo samana päivänä, mies pääsi kotiin vasta alkuviikosta päähän kohdistuneiden vammojen vakavuuden vuoksi.

Poliisi ei vielä tiedä, miksi nuoret hyökkäsivät juuri kyseisen perheen kimppuun. Kaikkia tekijöitä ei myöskään ole saatu vielä kiinni.

- Meillä ei ole vielä ihan selkeätä kuvaa tapahtumista tai motiivista. Jonkinlainen yhteinen nimittäjä tai tausta perheellä ja nuorilla ilmeisesti on, mutta sitä emme vielä voi paljastaa, sillä olemme kuulustelleet vasta osaa porukasta, sanoo komisario Matti Salonen Kokemäen poliisiasemalta.

Osa kahakkaan osallistuneista nuorista on alaikäisiä. Suurin osa parikymmenpäisen joukon jäsenistä on kuitenkin parikymppisiä miehiä. Muutamien nuorten kohdalla asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä, sillä joukolla oli aseinaan erilaisia lyömävälineitä, joilla he pahoinpitelivät perheenjäseniä ja rikkoivat muun muassa ikkunoita ja muuta omaisuutta.

Alkoholilla oli osuutta asiaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.