Mainos

Poliisi: Seksikauppa poistettava Helsingin ravintoloista

Poliisi haluaisi kitkeä seksikaupan Helsingin keskustan ravintoloista. Poliisin mukaan seksikauppaa käydään avoimesti kahdessa ydinkeskustan yökerhossa.

Komisario Jussi Huhtelan mielestä ravintoloiden anniskeluoikeus pitäisi voida poistaa, jos ravintola ei puutu seksikauppaan tiloissaan. Hän kertoo, että asiaa pohditaan lähiaikoina anniskelua valvovan viranomaisen Valviran kanssa. Seksikauppa yleisellä paikalla on kielletty järjestyslaissa.

Turussa ei poliisin mukaan ole ravintoloita, joissa avoin seksikauppa olisi ongelma. Tampereella kauppaa hierotaan myös ravintoloissa.

Kadulla seksiä myydään lähinnä vain Helsingissä. Huhtelan mukaan tyrkyttäminen on vähentynyt valvontaiskujen ansiosta. Sakkoja on kirjoitettu sekä tarjoajille että ostajille.

Huhtela arvioi, että keskustan kaduilla työskentelee viikonloppuöisin 10-15 prostituoitua. Ravintoloissa ammattilaisia on kymmeniä. Seksityöläiset ovat Huhtelan mukaan Afrikasta ja entisen Neuvostoliiton maista. Suomalaiset tarjoavat palvelujaan internetissä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.