Poliisi sai tuta isoäidin raivon Floridassa – 70. syntymäpäiväänsä viettänyt nainen ei taipunut käsirysyssä, vaikka poliisi käytti etälamautinta kolmesti

Floridassa viranomaiset ovat käyttäneet etälamautinta kolme kertaa naiseen tämän 70-vuotispäivänä, kun hän ei päästänyt poliiseja kotiinsa etsimään naisen lapsenlasta.

NBC Newsin mukaan Bradentonissa asuvaa 70-vuotiasta naista syytetään viranomaisen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Nainen vastusti voimakkaasti poliisia, joka yritti päästä hänen asuntoonsa etsimään hänen lapsenlastaan epäiltynä aseen kätkemisestä. Pojan kirjat ovat isoäidin luona, mutta isoäidin mukaan poika ei kuitenkaan asu hänen kanssaan eikä ollut hänen luonaan.

NBC Newsin saamien poliisiasiakirjojen mukaan nainen oli vaatinut poliiseilta etsintälupaa. Poliisin mukaan etsintälupaa ei kuitenkaan tarvittu, koska lapsenlapsesta oli annettu pidätysmääräys.

Nainen ja poliisi joutuivat lopulta käsirysyyn. Sen aikana nainen töni poliisia, ja poliisi käytti etälamautinta naisen käsivarteen ja selkään ilman tulosta.

Nainen jatkoi fyysistä vastustamista, minkä jälkeen poliisi käytti lamautinta vielä kerran hänen selkäänsä, jälleen ilman vaikutusta. Lopulta toinen poliisi piti naista maassa kun toinen laittoi hänelle käsiraudat.

Poliisi ei lopulta löytänyt lapsenlasta huoneistosta. NBC Newsin näkemissä poliisiasiakirjoissa huomautettiin kuitenkin, että poika oli saattanut paeta sillä aikaa, kun ovella otettiin yhteen.

Lue myös:

    Uusimmat