Mainos

Poliisi saattaa pidättää haverialuksen ryöstelijöitä

Englannin etelärannikolle uponneen rahtialuksen haveripaikalla on vaarallista liikkua, kertovat viranomaiset. Rantaa on tänään ryhdytty siivoamaan.

Englannin etelärannikon edustalle uponneen rahtialuksen lastia ryöstelleitä ihmisiä saatetaan pidättää, Britannian viranomaiset kertovat.

Torstaina myrskyssä vaurioitunut Napoli-rahtialus makaa edelleen Branscomben kylän edustalla meressä. Aluksesta on ajelehtinut kontteja ja tavaroita rantaan.

Joukoittain ihmisiä on kerääntynyt rannalle ja vienyt mukanaan aluksessa lastina olleita moottoripyöriä, kenkiä ja viinejä. Myös esimerkiksi koiranruoka ja Raamatut ovat kelvanneet ryöstelijöille.

Aiemmin päivällä poliisi varoitti ryöstelijöitä pysymään poissa haveripaikalta samalla kun rantaa ryhdyttiin siivoamaan romusta.

Poliisi sulki tänään rannalle johtavat tiet muilta kuin alueen asukkailta. Paikalle tuotiin myös kalustoa, jonka avulla rannalle ajelehtinutta lastia voidaan siirtää pois.

Viranomaisten mukaan alueella on vaarallista liikkua, ja ihmisiä on kehotettu pysymään poissa.

Haverialuksen tankeissa on yhä noin 3000 tonnia polttoöljyä. Pelastusalan asiantuntijat arvioivat, että öljyn pumppaaminen pois voi kestää useamman päivän.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.