Mainos

Poliisi: Riita koirien kohtelusta johti Laajasalon henkirikokseen

Helsingin Laajasalon henkirikoksen motiiviksi on selviämässä riita koirien kohtelusta.

Poliisin mukaan henkirikoksen tunnustanut mies oli ulkoiluttamassa koiriaan ja ilmeisesti tiuski äänekkäästi koirille. Henkirikoksen uhriksi joutunut nainen oli mennyt asunnostaan ulos huomauttamaan asiasta miehelle.

Kun nainen huomautti miehelle koirien kohtelusta, mies raivostui ja alkoi  pahoinpidellä naista. Mies potki ja löi naista sillä seurauksella, että nainen menetti tajuntansa.

Tässä vaiheessa mies vei koiransa asuntoonsa ja palasi takaisin ulos. Kun mies havaitsi naisen olevan edelleen tajuton, raahasi mies naisen autoon. Mies vei naisen Laajasalon vanhaan öljysatamaan, missä hän jatkoi naisen pahoinpitelyä. Lopuksi mies vei naisen mereen, josta nainen seuraavana aamuna löydettiin.

Mies on poliisin kuulusteluissa kertonut olleensa paniikissa. Teon ainoaksi motiiviksi on poliisin mukaan jäämässä hallitsematon raivon purkautuminen, jonka kohteeksi joutui ilmeisesti satunnainen uhri.

- Tässä rikoksessa ei ole todettu olevan politiikkaan, rasismiin, ulkomaalaisvihaan tai etniseen taustaan liittyvää motiivia, poliisi kirjoittaa tiedotteessaan.

Poliisi epäilee miestä murhasta. Hänet on vangittu todennäköisin syin epäiltynä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.