Mainos

Poliisi ratsasi Bandidoksen tiloja Helsingissä

Ratsia liittyy poliisin tutkinnassa olevaan huumejuttuun. Ratsiaan liittyen on otettu kiinni muutamia ihmisiä.

Poliisi on ratsannut moottoripyöräjengi Bandidoksen kerhotilat Helsingin Kyläsaaressa. Ratsia liittyi tutkinnassa olevaan isoon huumejuttuun.

Rikoskomisario Ari Karvonen Espoon poliisista kertoi STT:lle iltapäivällä, että jutun yhteydessä oli otettu kiinni ihmisiä. Kiinniotettujen lukumäärää rikoskomisario Karvonen ei kuitenkaan suostunut paljastamaan.

Tieto Bandidoksen tiloihin tehdystä ratsiasta levisi julkisuuteen alun perin Ilta-Sanomien verkkosivujen kautta. Vielä viiden aikaan iltapäivällä Bandidoksen kerhotilojen edessä oli muutamia poliisiautoja ja sisätiloissa tehtiin tutkintaa. Puoli kuuden aikaan tekniset tutkijat alkoivat vähitellen tulla tiloista ulos.

Ratsian ajaksi kerhotiloista oli ajettu ulos ihmisiä, jotka suhtautuivat vihaisesti toimittajan ja kuvaajien läsnäoloon. Paikalla olleet ihmiset eivät halunneet vastata mihinkään tapahtumaan liittyviin kysymyksiin.

Ratsiassa kyse vahvoista huumeista

Rikoskomisario Karvonen oli huumejutun yksityiskohdista varsin vaitonainen. Hänen mukaansa "huumejuttu on suuri, mutta ei kuitenkaan ihan niin suuri kuin Helsingissä paljastunut". Helsingin huumepoliisi kertoi tänään paljastaneensa liigan, joka salakuljetti vuosina 2002-2006 Hollannista Suomeen 3000 kiloa hasista ja 20 kiloa kokaiinia.

Bandidos-ratsiaan liittyvässä huumejutussa on kyse vahvoista, erittäin vaarallisiksi luokitelluista huumeista. Poliisi ei kuitenkaan paljastanut aineiden tarkempaa laatua. Erittäin vaaralliseksi luokiteltuja huumeita ovat muun muassa kokaiini sekä amfetamiini ja sen johdannaiset.

Espoon huumepoliisin johtamaan kotietsintään osallistui lukuisia poliiseja ja poliisiautoja. Paikalla oli myös ainakin yksi poliisikoira.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.