Mainos

Poliisi pyytää havaintoja: Näitkö skootterin Karoliinan katoamisyönä?

Poliisi pyytää havaintoja kadonneen Karoliina Kestin katoamisyönä nähdystä skootterista. Kesti katosi heinäkuun 31. päivänä.

Silminnäkijän mukaan katoamisyönä ennen kello kolmea oli tien reunassa ajanut skootteri Tampereen suunnasta kohti Nokiaa. Skootterin takana oli samaan suuntaan ollut menossa auto ja muutaman sadan metrin päässä toinen auto.

Silminnäkijällä ei kuitenkaan ole tarkempia tuntomerkkejä skootterista tai sen kuljettajasta. Nyt poliisi pyytää havaintoja kyseisen skootterin nähneiltä ihmisiltä ja sen perässä ajaneilta autoilta. Poliisi yrittää selvittää, oliko skootterilla ajanut henkilö Kesti.

Kestin tiedetään lähteneen skootterillaan liikkeelle puoli kolmen aikaan yöllä, joten tien reunassa ajanut henkilö on hyvin voinut olla Kesti. Poliisi ei kuitenkaan tiedä, miksi Kesti olisi ajanut silminnäkijän havaitsemaan suuntaan.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja myös Nokian moottoritielle katoamisyönä ennen kolmea pysäköityneestä henkilöautosta. Auto on silminnäkijän mukaan ollut mahdollisesti tumma, porrasperäinen henkilöauto. Myös tällä autolla matkustaneita ihmisiä pyydetään ilmoittautumaan poliisille, sillä heillä saattaa olla havaintoja Kestistä.

Karoliinasta tai puhelimesta tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin numeroon 050-3954177 tai 07187 45802 tai sähköpostiin: pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.